skip to Main Content

Privacybeleid

Deze Privacykennisgeving is vertaald vanuit het Engels. Als u vragen of opmerkingen hebt over de vertalingen, kunt u contact met ons opnemen via support@talentquest.com. 


1. Onze toewijding aan privacy 

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te beschermen, bieden wij deze kennisgeving waarin onze online informatiepraktijken worden uitgelegd en de keuzes die u kunt maken over de manier waarop uw gegevens worden verzameld en gebruikt. Deze Privacykennisgeving (“Kennisgeving“) is van toepassing op TalentQuest, LLC en haar dochterondernemingen (“TalentQuest” of “wij,” “onze,” of “ons“). In deze Verklaring verwijzen de woorden “u” en “uw” naar u, de gebruiker van onze Services. Medewerkers van TalentQuest dienen de Privacykennisgeving voor medewerkers te raadplegen. Deze Verklaring beschrijft onze privacypraktijken voor informatie die we verzamelen via uw interacties met ons, met inbegrip van, maar niet beperkt tot: 

  • Gebruik van deze website en alle andere websites die ons eigendom zijn of door ons worden beheerd en die naar deze Verklaring verwijzen of er een koppeling naar maken (de “Websites”); 
  • Gebruik van de softwaretoepassingen die door ons beschikbaar worden gesteld voor gebruik op of via computers en mobiele apparaten (de “Apps”); 
  • Gebruik of overweging van onze producten, inclusief maar niet beperkt tot onze Talent Insights™, Gedragsbeoordelingen, Doelen, Prestaties, Compensatie, 360 Enquêtes, Leren, Opvolging, Connect en Analytics (de “Producten”); 
  • interactie met onze klantenservice, contact met ons opnemen op sociale media, berichten plaatsen op onze sociale mediapagina’s en ons taggen in uw berichten op sociale media (gezamenlijk de “Communicatie” genoemd); en 
  • Reageren op of bekijken van onze advertenties of deelnemen aan onze onderzoeken, wedstrijden of promoties (de “Deelnamemogelijkheden”). 

De Websites, de Apps, de Producten, de Communicatie en de Deelnamemogelijkheden worden gezamenlijk de “Diensten” genoemd.  Deze Verklaring is ook van toepassing op Persoonlijke Informatie die wij ontvangen van zakelijke partners of derden (zoals uw werkgever of potentiële werkgever). Hieronder vindt u meer informatie over het verzamelen van Persoonlijke Informatie door ons. Onze Diensten worden gebruikt door onze klanten die hun Talent Management en Ontwikkelingspraktijken willen verbeteren (“Werkgevers”), Werknemers van onze klanten (“Gebruikers”), mensen die de Websites bezoeken (“Website Bezoekers”) en mensen die bij ons solliciteren (“Sollicitanten”). Door gebruik te maken van de Diensten, gaat u akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden. 

Deze Verklaring is niet van toepassing op websites van derden die toegankelijk zijn via onze Websites. Deze Verklaring is niet van toepassing op dergelijke door gebruikers gegenereerde inhoud en wij zijn niet verantwoordelijk voor het omzeilen van privacy-instellingen of beveiligingsmaatregelen op de Websites met betrekking daartoe. U begrijpt en erkent dat, zelfs na verwijdering, kopieën van dergelijke gebruikersinhoud zichtbaar kunnen blijven in cachegeheugens en gearchiveerde pagina’s of als andere gebruikers uw gebruikersinhoud hebben gekopieerd of opgeslagen.

2. Persoonlijke gegevens die wij verzamelen 

“Persoonlijke informatie” betekent alle gegevens die u als individu identificeren of die betrekking hebben op een identificeerbaar individu. Wij verkrijgen Persoonlijke Informatie over u op verschillende momenten van interactie met onze Diensten en uit verschillende bronnen zoals hieronder beschreven. 

Informatie die u aan ons verstrekt 

Website Bezoekers 
  • Contactgegevens zoals uw voor- en achternaam, e-mailadres, thuis- of zakenadres, verzendadres, telefoonnummers, mobiele nummers. 
 Werkgevers 
  • Contactgegevens zoals uw voor- en achternaam, e-mailadres, thuis- of zakenadres, verzendadres, telefoonnummers, mobiele nummers 
  • Commerciële informatie zoals informatie over credit- of debetkaarten, bankrekeninginformatie en factuurinformatie, evenals gekochte en/of gebruikte Apps of Diensten. 
  • Conclusies met betrekking tot uw marketing- en communicatievoorkeuren, interesses en andere kenmerken. 
  • Audiovisuele informatie zoals opnames van klantenservicegesprekken of videoconferenties. 
 Gebruikers 
  • Contactgegevens zoals uw voor- en achternaam, e-mailadres, thuis- of zakenadres, verzendadres, telefoonnummers, mobiele nummers 
  • Demografische informatie zoals uw leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, handicapstatus en burgerlijke staat. 
  • Audiovisuele informatie zoals opnames van klantenservicegesprekken of videoconferenties. 
  • Sociale-media-informatie die overeenkomt met uw accountinstellingen binnen de sociale-mediaservice, zoals locatie, check-ins, activiteiten, interesses, foto’s, statusupdates en vriendenlijst. 
 Sollicitanten 
  • Contactgegevens zoals uw voor- en achternaam, e-mailadres, thuis- of zakenadres, verzendadres, telefoonnummers, mobiele nummers 
  • Demografische informatie zoals uw leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, handicapstatus en burgerlijke staat. 
  • Werkgelegenheidsinformatie zoals arbeidsgeschiedenis, namen en adressen van huidige en voormalige werkgevers, beroep of titel/rol, identificatiegegevens van werkgever/werknemer, onkosteninformatie, informatie over belastingen en inhoudingen, en contactinformatie voor noodgevallen. 

Informatie die automatisch wordt verzameld 

Zoals veel bedrijven kunnen wij en/of onze serviceproviders automatisch bepaalde informatie verzamelen en/of opslaan wanneer u de Diensten bezoekt of ermee interageert (“Gebruiksinformatie”). Deze Gebruiksinformatie kan worden opgeslagen en/of geraadpleegd vanaf uw pc, laptop, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (een “Apparaat”) wanneer u onze Diensten bezoekt of ermee interageert. Gebruiksinformatie kan het volgende omvatten: 

  • Uw IP-adres, IDFA, Android/Google Advertising ID, IMEI of een andere unieke identificatiecode; 
  • De functionaliteit van uw Apparaat (inclusief browser, browsertaal, instellingen en gedrag, besturingssysteem, hardware, mobiele netwerkinformatie); 
  • Verwijzende en afgesloten webpagina’s en URL’s; 
  • De gebieden binnen de Websites die u bezoekt en uw activiteiten daar, inclusief het onthouden van u en uw voorkeuren; 
  • De locatie van uw Apparaat of andere locatiegegevens, met inbegrip van de postcode, de staat of het land van waaruit u toegang tot de Diensten hebt verkregen; 
  • Kenmerken van uw apparaat; 
  • Bepaalde andere Apparaatgegevens, waaronder het tijdstip van de dag waarop u onze Websites bezoekt of andere informatie die wordt gebruikt om analyses of andere gebruiksinformatie te verstrekken; 
  • Informatie over uw betrokkenheid bij onze e-mails; en 
  • Statistische informatie over hoe zowel ongeregistreerde als geregistreerde gebruikers, gezamenlijk, de Websites en Diensten gebruiken. Deze geaggregeerde informatie wordt afgeleid van Persoonlijke Gegevens, maar kan niet aan u of uw webbrowser worden gekoppeld. 

Informatie verzameld bij derden 

De Websites kunnen functionaliteit bevatten die bepaalde soorten interacties mogelijk maakt tussen de Websites en uw account op een website of toepassing van een derde partij. Het gebruik van deze functionaliteit kan inhouden dat de website van de derde partij informatie aan ons verstrekt. Wij kunnen bijvoorbeeld informatie over het verkeer en gebruik van onze Websites verkrijgen van derden. Deze derden gebruiken ook cookies en andere trackingtechnologieën om informatie over uw interacties met ons vast te leggen. Wij hebben geen controle over de informatie die door deze derden wordt verzameld, gebruikt en gedeeld. Wij raden u aan om de kennisgevingen van deze derden door te nemen om hun privacypraktijken te begrijpen. 

3. Waar wij informatie verzamelen 

  • Registratie op onze Diensten – Om sommige van onze Diensten te kunnen gebruiken, moet u eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. 
  • Van werkgevers (of potentiële werkgevers) – Wij verzamelen contactinformatie (zoals volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres). We kunnen deze informatie gebruiken om contact met u op te nemen over onze Diensten. 
  • Betalen voor Diensten – Wij verzamelen Persoonlijke Gegevens van u om uw bestelling en uw aanvraag voor Diensten uit te voeren. 
  • Vragen stellen over onze diensten of informatie of materialen van ons aanvragen – Wij verzamelen Persoonlijke Gegevens van u om te reageren op uw verzoek om een offerte of een vraag over onze diensten. 
  • Contact Customer Care Centers – Wij verzamelen Persoonlijke Gegevens van u wanneer u contact met ons opneemt, inclusief wanneer u per e-mail, fax of via online chatdiensten met ons communiceert of contact opneemt met de klantenservice. Deze mondelinge communicatie kan worden opgenomen ten behoeve van kwaliteitsborging en training. 
  • Sociale media – Wij verzamelen Persoonlijke Gegevens van u wanneer u ervoor kiest om deel te nemen aan onze sociale media-activiteiten of aanbiedingen. Wij kunnen u ook toestaan om deel te nemen aan wedstrijden om foto’s te leveren die u kunt delen met uw connecties op sociale media voor stemmen, gedeelde aanbiedingen of andere promoties. 
  • Sollicitatie – Wij verzamelen Persoonlijke Informatie van u wanneer u ervoor kiest om online bij ons te solliciteren om uw geschiktheid voor een baan te beoordelen. 

4. Hoe wij uw informatie gebruiken 

TalentQuest kan de aan ons verstrekte persoonsgegevens als volgt gebruiken: 

  • Om onze Diensten aan te bieden en te leveren en om onze kernactiviteiten te ondersteunen. 
  • Om bestellingen te beheren of uit te voeren, inclusief om met u te communiceren over onze Diensten, een orderbevestiging te sturen, uw account te registreren en te beheren, en te reageren op klantenserviceverzoeken met betrekking tot de Diensten die wij leveren. 
  • Om uw ervaring te personaliseren door inhoud weer te geven op basis van uw interesses. 
  • Om onze klantrelatie te onderhouden en u te voorzien van informatie over of wijzigingen aan onze Websites, onze Gebruiksvoorwaarden en/of deze Verklaring. 
  • Voor interne bedrijfsprocessen, verificatie, verlies- en fraudepreventie, openbare veiligheid en juridische functies. 
  • Voor direct-marketingdoeleinden, inclusief om u uit te nodigen deel te nemen aan prijsvragen, weggeefacties en promoties; om u informatie te sturen over onze producten of service-informatie; en om u informatie te sturen over nieuwe of bijgewerkte producten, of nieuws en informatie die u anderszins hebt aangevraagd via onze nieuwsbriefinschrijving. 
  • Onderzoek, analyse en reclame uitvoeren. 
  • Om u uit te nodigen deel te nemen aan gebruikersonderzoeken of om uw feedback te vragen over de Websites of onze producten. 
  • Voor interne statistische, marketing- of operationele doeleinden, zoals het meten en begrijpen van demografische, gebruikers-, interesse-, aankoop- en andere trends onder onze gebruikers. 
  • Om de veiligheid en integriteit van onze Websites en ons bedrijf te beschermen. 
  • Om schendingen van deze Verklaring of onze Gebruiksvoorwaarden, illegale activiteiten, vermoedelijke fraude of situaties met potentiële bedreigingen voor de wettelijke rechten van ons of anderen te onderzoeken, te voorkomen, er ons tegen te verdedigen of ertegen op te treden. 
  • De toepasselijke wet- en regelgeving naleven. 

TalentQuest kan informatie verzamelen over het gebruik van de Websites, zoals de soorten Services die worden gebruikt en hoeveel Websitebezoekers we dagelijks ontvangen. Deze informatie wordt verzameld in geaggregeerde vorm, zonder enige Websitebezoeker individueel te identificeren. TalentQuest kan deze geaggregeerde, niet-identificerende statistische gegevens gebruiken voor statistische analyse, onderzoek, marketing of soortgelijke promotionele doeleinden. Daarnaast analyseert TalentQuest geaggregeerde gegevens als onderdeel van voortdurende inspanningen om ons product te valideren en te verbeteren. 

5. Communicatie van ons 

  • Services-gerelateerde aankondigingen – Wij sturen u Services-gerelateerde aankondigingen wanneer dat nodig is. Als u bijvoorbeeld deelneemt aan een functioneringsgesprek of een 360-feedbackonderzoek, sturen wij u een kennisgevingse-mail. In sommige gevallen kunnen wij u ook andere kennisgevings-/herinneringse-mails sturen die verband houden met het prestatiemanagementproces. In het algemeen kunt u zich niet afmelden voor deze communicatie, die niet promotioneel van aard is. U kunt zich afmelden voor het 360-feedbackproces en de e-mails met betrekking tot dat 360-feedbackproces door de afmeldingsprocedure te volgen die in dergelijke e-mail staat vermeld. Werkgevers hebben de mogelijkheid om Gebruikersaccounts te deactiveren. 
  • Klantenservice – Wij zullen met u communiceren in antwoord op uw vragen, om de door u gevraagde Diensten te verlenen en om uw account te beheren. Wij communiceren met u via e-mail of telefoon, in overeenstemming met uw redelijke instructies. 
  • SMS-berichten – Wij kunnen u SMS-berichten in verband met de Services sturen als u of uw werkgever daarvoor toestemming heeft gegeven. Uw Werkgever kan u alleen voor deze sms-berichten aanmelden als u de Werkgever hiervoor eerder toestemming hebt gegeven. Er kunnen sms-tarieven van toepassing zijn. U kunt het ontvangen van sms-berichten van ons te allen tijde stopzetten door STOP in de berichten te antwoorden. 

6. Hoe wij uw persoonlijke gegevens vrijgeven 

TalentQuest is niet de enige eigenaar van de informatie die op TalentQuest wordt verzameld. Persoonlijke gegevens van Gebruikers die aan ons worden verstrekt in verband met onze Services, kunnen worden gedeeld met een Werkgever in verband met het gebruik van de TalentQuest Services. 

Wij kunnen Persoonlijke Informatie die aan ons is verstrekt als volgt openbaar maken: 

  • Geaggregeerde informatie – We kunnen geaggregeerde gegevens openbaar maken voor validiteits-, betrouwbaarheids- en normatief onderzoek, hoewel de gegevens in dergelijke analyses niet per individu geïdentificeerd zullen worden. 
  • Persoonlijke informatie -Wij kunnen Persoonlijke Gebruikersinformatie die u aan uw Werkgever verstrekt openbaar maken. Wij kunnen Persoonlijke Gebruikersgegevens ook delen met bedrijven die diensten aan ons verlenen of Diensten namens ons leveren. Dit omvat het leveren van bepaalde Diensten, zoals de leveranciers waarmee wij samenwerken die gedrags- en persoonlijkheidsbeoordelingen uitvoeren. In dergelijke gevallen eisen wij van deze bedrijven dat zij waarborgen instellen voor de bescherming van uw informatie. 
  • Overname – Als ons bedrijf of onze activa door een ander bedrijf worden overgenomen, zal het overnemende bedrijf de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de informatie die door ons via de Diensten is verzameld en zal het de rechten en verplichtingen op zich nemen met betrekking tot de informatie die via de Websites is verzameld, zoals beschreven in deze Kennisgeving. 
  • Vereist door de wet – Wij zullen uw Persoonlijke gegevens bekendmaken (i) als wij hiertoe verplicht worden door de wet of een juridisch proces, (ii) aan wetshandhavingsinstanties of andere overheidsfunctionarissen op basis van een afdwingbaar verzoek van de overheid of zoals vereist kan zijn onder de toepasselijke wetgeving, of (iii) wanneer wij van mening zijn dat bekendmaking noodzakelijk of gepast is om fysieke schade of financieel verlies te voorkomen of in verband met een onderzoek naar vermoedelijke of daadwerkelijke illegale activiteiten. 

7. Geautomatiseerde besluitvorming 

Wij kunnen gebruik maken van kunstmatige intelligentie (“AI“), waaronder machine learning, als onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten, waaronder voor de doeleinden die hierboven in het gedeelte “Hoe wij uw informatie gebruiken” worden uiteengezet, waarbij uw Persoonsgegevens worden verwerkt. Wij zullen uw Persoonsgegevens niet gebruiken om AI te trainen of om beslissingen te nemen met behulp van AI. 

8. Koppelingen naar andere sites 

Onze Websites kunnen koppelingen naar derden bevatten, integraties met derden bevatten of een co-branded service of een service onder het merk van derden aanbieden (gezamenlijk “Andere koppelingen en sites“). Via deze Andere Links en Sites verstrekt u mogelijk informatie (inclusief Persoonsgegevens en andere informatie) rechtstreeks aan de derde partij (waaronder mogelijk bepaalde Serviceproviders vallen), aan ons, of aan beide. Omdat deze Andere Links en Sites mogelijk niet door ons worden gehost of beheerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van deze Andere Links en Sites of de inhoud die daarop wordt aangeboden. 

Deze Verklaring is niet van toepassing op de informatiepraktijken van die Andere koppelingen en sites. Wij raden u aan het privacybeleid van elk van die Andere koppelingen te lezen. 

9. Keuze/Opt-out 

Deelname van Gebruikers aan de aangeboden Diensten (bijv. prestatiebeoordelingen, doelenbeheer, 360 feedback, selectiebeoordelingen, opvolgingsplanning, leermanagement, koppelen, compensatiebeheer, en alle toekomstige Diensten die we kunnen aanbieden) is gebaseerd op uw relatie met uw Werkgever. Als u een Gebruiker bent, dient u met uw Werkgever te overleggen als u besluit niet aan onze Diensten deel te nemen. 

Voor marketingberichten kunt u zich op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief door op de afmeldknop in de e-mails te klikken of door contact met ons op te nemen via de informatie in het gedeelte Contact opnemen hieronder. 

10. Cookies 

Een cookie is een klein tekstbestand dat op de computer van een gebruiker wordt opgeslagen om gegevens bij te houden. Wij gebruiken cookies op onze Websites. Wanneer u onze Websites bezoekt, bewaren wij gegevens over de activiteiten van de Websitebezoeker op onze servers binnen een sessie. Deze sessie is uniek identificeerbaar via een tijdelijk sessietoken. Wij slaan dit sessietoken op in de sessiecookie. 

Wij gebruiken zowel sessie-ID-cookies als permanente cookies. Wij gebruiken sessiecookies om het voor u gemakkelijker te maken om door onze Websites te navigeren. Een sessie-ID-cookie verloopt wanneer u uw browser sluit en bevat geen Persoonlijke Informatie. Een permanente cookie blijft gedurende een langere periode op uw harde schijf staan. U kunt permanente cookies verwijderen door de aanwijzingen in het “help”-bestand van uw internetbrowser te volgen. (Klik hier voor meer informatie over cookies) 

Wij stellen een permanente cookie in om uw login-id op te slaan, zodat u deze niet meer dan één keer hoeft in te voeren. 

Als u cookies weigert, kunt u onze Websites nog steeds gebruiken, maar uw mogelijkheden om sommige delen van onze Websites te gebruiken kunnen beperkt zijn. 

 

Deze cookies zijn essentieel om u de Diensten te leveren die via onze Websites beschikbaar zijn en om u in staat te stellen sommige functies ervan te gebruiken. Zonder deze cookies kunnen de Diensten waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd, en wij gebruiken deze cookies alleen om u van deze Diensten te voorzien. 

Met deze cookies kunnen onze Websites de keuzes onthouden die u maakt wanneer u onze Websites gebruikt. Het doel van deze cookies is om u een persoonlijkere ervaring te bieden en om te voorkomen dat u bij elk bezoek aan onze Websites uw voorkeuren opnieuw moet selecteren. 

Deze cookies verzamelen informatie over verkeer naar onze Websites en over hoe personen onze Websites gebruiken. De verzamelde informatie kan de soorten informatie bevatten die hierboven beschreven staan in het gedeelteAutomatisch verzamelde informatie“. Wij gebruiken deze informatie om onze Websites efficiënter te laten werken, om brede demografische informatie te verzamelen, om het activiteitenniveau op onze Websites te controleren en om de Websites te verbeteren. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics. Google Analytics gebruikt zijn eigen cookies. U kunt hier meer informatie vinden over Google Analytics-cookies en hier over hoe Google uw gegevens beschermt. U kunt het gebruik van Google Analytics met betrekking tot uw gebruik van onze Websites voorkomen door de hier beschikbare browserplugin te downloaden en te installeren. 

Deze cookies worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een knop voor het delen van sociale media of eenvind ik leuk“-knop (of een soortgelijke knop) op onze Websites of wanneer u uw account koppelt aan of deelneemt aan onze inhoud op of via een website voor sociale netwerken zoals Facebook of Twitter. Het sociale netwerk zal registreren dat u dit hebt gedaan. Sociale netwerken gebruiken hun eigen cookies. 

Deze cookies volgen uw surfgedrag om ons en advertentienetwerken van derden in staat te stellen u advertenties te tonen die u zouden kunnen interesseren. Deze cookies gebruiken informatie over uw browsegeschiedenis om u te groeperen met andere gebruikers met vergelijkbare interesses of browsegedrag. Op basis van de cookies die het advertentienetwerk van derden op onze Websites en andere sites plaatst, kunnen adverteerders advertenties weergeven die relevant kunnen zijn voor uw interesses op onze Websites en terwijl u op websites van derden bent. U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen, zoals hieronder beschreven, of om u af te melden voor het gebruik van uw surfgedrag ten behoeve van gerichte reclame. Voor instructies met betrekking tot het uitschakelen kunt u het gedeelte “Gerichte online reclame” van het gedeelte “Uw keuzes” van deze Privacyverklaring raadplegen.

 

Onder bepaalde wetten in de VS kan het verzamelen van gegevens via cookies van derden voor gerichte reclame en soortgelijke doeleinden als een “verkoop” worden beschouwd. Klik hier om u af te melden voor de geautomatiseerde verkoop van persoonlijke gegevens. 

11. Niet volgen 

Sommige internetbrowsers bieden wat vaak “do not track”-mechanismen worden genoemd, waarmee browsergebruikers automatisch privacyvoorkeuren kunnen doorgeven aan websites die ze bezoeken. Internetbrowsers zijn pas relatief recent begonnen met het opnemen van deze functies en er is nog geen consensus over welke stappen een website moet nemen wanneer deze een do-not-track-signaal ontvangt van de browser van een websitebezoeker of welke beperkingen voor het verzamelen of gebruiken van informatie moeten worden toegepast wanneer een do-not-track-signaal wordt ontvangen. Als gevolg hiervan reageren onze Websites momenteel niet op do-not-track-signalen. 

Wij geven derden, zoals reclamenetwerken, geen toestemming om persoonlijk identificeerbare informatie te verzamelen over de online activiteiten van een individu in de loop van de tijd en op verschillende websites wanneer het individu onze Diensten gebruikt. 

12. Toegang tot persoonlijke informatie 

Als u een Gebruiker bent en uw Persoonlijke Gegevens wijzigen, kunt u deze bijwerken door de wijziging door te voeren op uw persoonlijke profielpagina of door een e-mail te sturen naar de beheerder van uw Werkgever. U kunt uw profielpagina openen door op de profielkoppeling op de TalentQuest-startpagina te klikken. 

Toegang tot Persoonlijke Informatie opgeslagen door TalentQuest (zoals beoordelingen of 360 feedback rapporten) wordt verstrekt naar goeddunken van uw Werkgever. 

13. Beveiliging 

De beveiliging van uw Persoonlijke Gegevens is belangrijk voor ons. Wanneer u informatie invoert, coderen wij die informatie met behulp van secure socket layer-technologie (SSL). (Volg deze link voor meer informatie over SSL) 

Wij volgen algemeen aanvaarde industrienormen om de Persoonlijke Informatie die aan ons wordt doorgegeven te beschermen, zowel tijdens de overdracht als na ontvangst. Geen enkele methode van overdracht via het Internet of methode van elektronische opslag is echter 100% veilig. Hoewel wij ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw Persoonlijke Informatie te beschermen, kunnen wij daarom geen absolute veiligheid garanderen. 

Als u vragen hebt over de beveiliging op onze Websites, kunt u een e-mail sturen naar privacyofficer@talentquest.com.

14. Privacy van kinderen 

Onze Websites zijn niet gericht op kinderen jonger dan 18 jaar, en wij verzamelen of ontvangen niet bewust Persoonlijke Informatie van hen. In beperkte gevallen kunnen Werkgevers onze Diensten gebruiken om Persoonlijke Gegevens van kinderen tussen 13 en 16 jaar te verzamelen en te verwerken, maar alleen met toestemming van een ouder of voogd. Als u een ouder of voogd bent en denkt dat wij per ongeluk Persoonlijke Informatie van uw kind hebben verzameld, breng ons dan onmiddellijk op de hoogte door een e-mail te sturen naar privacyofficer@talentquest.com.

15. Internationale gegevensoverdrachten 

Wij opereren internationaal en als gevolg daarvan kunnen wij Persoonlijke Gegevens over internationale grenzen heen overdragen, waaronder van de EER en Canada naar de Verenigde Staten voor verwerking en opslag en naar India voor verwerking, afhankelijk van de Diensten waartoe u toegang hebt. Informatie die via deze Websites wordt verzameld, kan aan servers in de Verenigde Staten en Canada worden geleverd. Door onze Websites te gebruiken, stemt u in met de overdracht van deze Persoonlijke Informatie, en met ons gebruik van dergelijke Persoonlijke Informatie zoals uiteengezet in deze Kennisgeving. 

Wij nemen deel aan het EU-VS Data Privacy Framework (“DPF”) en leven de DPF-principes na. Net als andere deelnemers aan het DPF zijn wij onderworpen aan de onderzoeks- en handhavingsbevoegdheden van de Federal Trade Commission (FTC). 

Wanneer wij Persoonsgegevens overdragen aan een derde partij die als agent optreedt, zorgen wij ervoor dat wij (i) dergelijke gegevens alleen voor beperkte en gespecificeerde doeleinden overdragen; (ii) ons ervan vergewissen dat de agent verplicht is om ten minste hetzelfde niveau van privacybescherming te bieden als vereist wordt door de Principes; (iii) redelijke en passende stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de agent de overgedragen Persoonsgegevens effectief verwerkt op een manier die in overeenstemming is met onze verplichtingen volgens de Principes; (iv) van de agent eisen dat hij ons op de hoogte stelt als hij vaststelt dat hij niet langer kan voldoen aan zijn verplichting om hetzelfde beschermingsniveau te bieden als vereist wordt door de Principes; (v) na kennisgeving, inclusief onder (iv), redelijke en gepaste stappen ondernemen om ongeoorloofde verwerking te stoppen en te herstellen; en (vi) op verzoek een samenvatting of een representatief exemplaar van de relevante privacybepalingen van zijn contract met die agent bezorgen aan het Amerikaanse Ministerie van Handel.S. of Commerce op verzoek. 

Als u zich in de Europese Economische Ruimte bevindt, bezoek dan onze Kennisgeving over het EU-VS Privacyraamwerk voor gegevens om meer te weten te komen over uw rechten met betrekking tot Persoonlijke Gegevens. 

Ga voor meer informatie over het EU-VS Data Privacy Framework naar https://www.dataprivacyframework.gov. 

16. Bewaren van persoonlijke informatie 

Wij bewaren uw Persoonsgegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden zoals uiteengezet in dit Privacybeleid. Wij zullen uw Persoonlijke Gegevens bewaren en gebruiken voor zover dat nodig is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen (bijvoorbeeld als wij uw Persoonlijke Gegevens moeten bewaren om aan toepasselijke wetten te voldoen), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidsregels af te dwingen. 

Alle informatie die u aan ons verstrekt, wordt opgeslagen op onze beveiligde servers of die van onze externe gegevensopslagproviders. 

17. Uw Californische privacyrechten 

Dit gedeelte van onze Kennisgeving is van toepassing op consumenten die in Californië wonen. Wij nemen dit gedeelte aan om te voldoen aan de California Consumer Privacy Act van 2018 (“CCPA”) en andere Californische privacywetten. Alle termen die in de CCPA worden gedefinieerd, hebben dezelfde betekenis als ze in deze kennisgeving worden gebruikt. 

Als u een inwoner van Californië bent, kunt u mogelijk de volgende rechten uitoefenen. Wij zullen ontvangen verzoeken honoreren voor zover vereist door de toepasselijke wetgeving en binnen de door de wet bepaalde tijd. 

Recht op toegang tot en informatie over persoonlijke gegevens 

U hebt het recht om te verzoeken dat wij u de categorieën en specifieke onderdelen van Persoonlijke Gegevens bekendmaken die wij over u hebben verzameld. In het bijzonder hebt u het recht om te verzoeken dat wij u de volgende gegevens openbaar maken, in elk geval binnen de periode van twaalf maanden voorafgaand aan uw verzoek: 

  • De categorieën Persoonsgegevens die wij over u hebben verzameld; 
  • De categorieën bronnen waarvan de Persoonlijke Gegevens worden verzameld; 
  • Ons zakelijke of commerciële doel voor het verzamelen of verkopen van Persoonlijke informatie; 
  • De categorieën van derden met wie wij Persoonlijke informatie delen; 
  • De specifieke Persoonlijke Gegevens die wij over u hebben verzameld; 
  • De categorieën van Persoonsgegevens over u, indien van toepassing, die wij openbaar hebben gemaakt tegen geldelijke of andere waardevolle vergoeding en de categorieën van derden waaraan wij de informatie hebben bekendgemaakt, per categorie of categorieën van Persoonsgegevens voor elke derde waaraan wij de Persoonsgegevens hebben bekendgemaakt; en 
  • De categorieën Persoonsgegevens over u die wij voor zakelijke doeleinden openbaar hebben gemaakt. 
  • De categorieën van gevoelige Persoonlijke Informatie die verzameld worden en de doeleinden waarvoor de categorieën van gevoelige Persoonlijke Informatie verzameld of gebruikt worden en of dergelijke informatie verkocht of gedeeld wordt. 

Recht op verwijdering van persoonlijke gegevens 

U hebt het recht om te verzoeken dat wij uw Persoonlijke Gegevens verwijderen die wij van u verzameld hebben. Er kunnen bepaalde uitzonderingen zijn op onze verplichting om uw gegevens te verwijderen, zoals als u een bestaande account of transactie bij ons hebt of als wij een legitieme zakelijke reden hebben om uw gegevens te bewaren. 

Recht op correctie van persoonlijke gegevens 

U hebt het recht om te verzoeken dat wij onjuiste informatie die wij over u bewaren, corrigeren. 

Recht op opt-out 

U hebt het recht om de verkoop of het delen van Persoonlijke Informatie te weigeren. De term “verkoop” zoals gebruikt onder de CCPA kan een andere reikwijdte hebben dan u denkt. Het kan bijvoorbeeld het delen van informatie in ruil voor iets van waarde omvatten, wat niet beperkt is tot het uitwisselen van geld. Daarnaast wordt bepaald gedrag niet als verkoop beschouwd, zoals wanneer Persoonlijke Informatie wordt gedeeld met een serviceprovider die contractueel verboden is om de Persoonlijke Informatie te gebruiken voor andere doeleinden dan de specifiek gevraagde service. 

Wij kunnen bepaalde categorieën informatie die wij over u verzamelen aan derden bekendmaken. Dit kan het gebruik omvatten van analytische cookies van derden of andere technologie die beschouwd kan worden als “verkoop” onder de CCPA. Onder de CCPA hebt u, als u een inwoner van Californië bent, het recht om dergelijke verkopen uit te sluiten door op de link “Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen” in de voettekst van deze pagina te klikken. 

Wij zijn ook verplicht om globale privacycontroles te verwerken, dit zijn opt-out voorkeurssignalen die door de persoon op browserniveau worden geïnitieerd. Voor meer informatie over globale privacycontroles kunt u hier terecht. 

Recht om het gebruik van gevoelige persoonlijke informatie te beperken 

Inwoners van Californië hebben het recht om het gebruik van elk type Gevoelige Persoonlijke Informatie voor elk doel met elk type externe partner te beperken. Inwoners kunnen deze toestemming te allen tijde intrekken. Op dit moment verstrekken wij uw Gevoelige Persoonlijke Informatie niet aan derden, behalve aan de serviceproviders die nodig zijn om u onze Diensten te kunnen leveren. 

Recht op non-discriminatie 

Wij mogen u niet discrimineren omdat u een van de bovengenoemde rechten hebt uitgeoefend, inclusief door: 

  • U goederen of diensten ontzeggen; 
  • Verschillende prijzen of tarieven in rekening brengen voor goederen of diensten, inclusief door het gebruik van kortingen of andere voordelen of het opleggen van boetes; 
  • U een ander niveau of andere kwaliteit van goederen of diensten leveren; of 
  • Voorstellen dat u een andere prijs of tarief voor goederen of diensten of een ander niveau of kwaliteit van goederen of diensten zult ontvangen. 

Dit omvat het recht van huidige en toekomstige werknemers om geen represailles te nemen voor het uitoefenen van hun CCPA-rechten. 

Zoals toegestaan door de CCPA kunnen wij u echter bepaalde financiële stimulansen aanbieden. Elke door de CCPA toegestane financiële stimulans die wij aanbieden, zal in redelijke verhouding staan tot de waarde van uw Persoonlijke Gegevens. Voor deelname aan een financieel stimuleringsprogramma is uw voorafgaande opt-in toestemming vereist, die u te allen tijde kunt intrekken. 

Persoonlijke gegevens die wij verzamelen 

Hier volgt een overzicht van de manier waarop wij de afgelopen 12 maanden Persoonlijke Gegevens hebben verzameld. 

Categorie van persoonlijke informatie  Voorbeelden van deze categorie  Bronnen van persoonlijke informatie  Zakelijk doel voor inzameling 
Identifiers  Echte naam, alias, postadres, unieke persoonlijke identificatiecode, online identificatiecode, Internal Protocol-adres, e-mailadres, accountnaam, burgerservicenummer, rijbewijsnummer, paspoortnummer of andere soortgelijke identificatiegegevens.  U 

Automatisch 

Derden 

Onze diensten leveren 

Om de door u gevraagde informatie te verstrekken 

Onze services verbeteren 

Potentiële klanten identificeren 

Onze diensten op de markt brengen 

Identiteit verifiëren 

Fraude voorkomen 

Betalingen verwerken 

Om aan de wet te voldoen 

Om werk aan te bieden, voor verzekeringen en uitkeringen, voor achtergrondcontroles 

Persoonlijke gegevens zoals beschreven in California Civ. Code § 1798.80(e)  Naam, handtekening, sofi-nummer, fysieke kenmerken of beschrijving, adres, telefoonnummer, paspoortnummer, rijbewijs- of staatsidentiteitskaartnummer, verzekeringspolisnummer, opleiding, werk, arbeidsverleden, bankrekeningnummer, creditcardnummer, debetkaartnummer of andere financiële informatie, medische informatie of informatie over de ziektekostenverzekering.  U 

Automatisch 

Derden 

Onze diensten leveren 

Om de door u gevraagde informatie te verstrekken 

Onze services verbeteren 

Potentiële klanten identificeren 

Onze diensten op de markt brengen 

Identiteit verifiëren 

Fraude voorkomen 

Betalingen verwerken 

Om aan de wet te voldoen 

Salarisadministratie en personeelsbeloningen verzorgen en beheren 

Kenmerken van beschermde classificaties onder Californische of federale wetgeving  Leeftijd (40 jaar of ouder), ras, huidskleur, afkomst, nationaliteit, burgerschap, religie of krediet, burgerlijke staat, medische toestand (AIDS/HIV-status, kanker), fysieke of mentale handicap, geslacht (inclusief geslacht, geslachtsidentiteit, genderexpressie, zwangerschap of bevalling en gerelateerde medische aandoeningen), seksuele geaardheid, veteranen- of militaire status, genetische informatie (inclusief genetische informatie over families), politieke activiteiten of affiliaties, familiale status, status als bron van inkomsten, status als slachtoffer van huiselijk geweld, aanranding of stalking.  U 

Derden 

Onze diensten aan klanten leveren 

Onze services verbeteren 

Om werk aan te bieden, voor verzekeringen en uitkeringen, voor achtergrondcontroles 

Om aan de wet te voldoen 

Commerciële informatie  Records van persoonlijke eigendommen, producten of diensten die gekocht, verkregen of overwogen zijn, of andere aankoop- of consumptiegeschiedenis of -tendensen.  U 

Automatisch 

Onze diensten leveren 

Onze diensten op de markt brengen 

Onze services verbeteren 

Om de door u gevraagde informatie te verstrekken 

Om aan de wet te voldoen 

Biometrische informatie  De genetische, fysiologische, biologische of gedragskenmerken van een individu, met inbegrip van informatie met betrekking tot het desoxyribonucleïnezuur (DNA) van een individu of activiteitspatronen die kunnen worden gebruikt om de individuele identiteit vast te stellen, met inbegrip van beelden van de iris, het netvlies, de vingerafdruk, het gezicht, de hand, de handpalm, aderpatronen en stemopnames waaruit een gezichtsafdruk, een minutiae-sjabloon of een stemafdruk kan worden gehaald, en toetsaanslagpatronen of -ritmes, looppatronen of -ritmes, en slaap-, gezondheids- of inspanningsgegevens die identificerende informatie bevatten.  N/A  N/A 
Informatie over internet- of andere elektronische netwerkactiviteiten  Browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis en informatie over de interactie van een consument met een website, toepassing of advertentie op internet.  Automatisch  Om onze diensten te leveren 

Onze diensten op de markt brengen 

Om onze diensten te verbeteren (bijv. gegevens over gebruikspatronen) 

Om acties van werknemers bij te houden voor interne rapporten en informatiebeveiligingsdoeleinden 

Geolocatiegegevens  Fysieke locatie en/of verplaatsingen.  U 

Automatisch 

Derden 

Onze diensten op de markt brengen 

Om beveiligingsincidenten op te sporen en onze Websites te beschermen 

Sensorische gegevens  Audio, elektronische, visuele, thermische, olfactorische of soortgelijke informatie.  N/A  N/A 
Professionele of werkgerelateerde informatie  Huidige of vroegere functiegeschiedenis of prestatie-evaluaties  U  Onze diensten leveren 

 

Om werk aan te bieden, voor verzekeringen en uitkeringen, voor achtergrondcontroles 

Niet-openbare onderwijsinformatie (volgens de Family Educational Rights and Privacy Act – 20 U.S.C. § 1232g, 34 CFR Deel 99)  Onderwijsgegevens die rechtstreeks betrekking hebben op een student en die worden bijgehouden door een onderwijsinstelling of een partij die namens de instelling optreedt, zoals cijfers, cijferlijsten, klassenlijsten, roosters van studenten, identificatiecodes van studenten, financiële gegevens van studenten of disciplinaire gegevens van studenten.  N/A  N/A 
Conclusies op basis van andere Persoonlijke Gegevens  Informatie die gebruikt wordt om een profiel op te stellen over een consument en die de voorkeuren, kenmerken, psychologische trends, predisposities, gedrag, attitudes, intelligentie, vaardigheden en bekwaamheden van de consument weerspiegelt.  U 

Automatisch 

Derden 

Om onze diensten te leveren 

Onze diensten op de markt brengen 

Onze diensten verbeteren 

Om beveiligingsincidenten op te sporen en onze Websites te beschermen 

Gevoelige persoonlijke informatie  Burgerservicenummer, rijbewijsnummer, inlog-, debit- of creditcardnummer in combinatie met wachtwoord of PIN-code, exacte geolocatie (binnen een straal van 1850 sf), ras/etnische afkomst, religieuze of filosofische overtuigingen, lidmaatschap van een vakbond, inhoud van e-mails of sms’jes aan anderen, genetische/biometrische gegevens, gezondheidsinformatie, gegevens over seksleven/seksuele geaardheid  U  Onze diensten leveren 

Om de door u gevraagde informatie te verstrekken 

Onze services verbeteren 

Potentiële klanten identificeren 

Onze diensten op de markt brengen 

Identiteit verifiëren 

Fraude voorkomen 

Betalingen verwerken 

Om aan de wet te voldoen 

Salarisadministratie en personeelsbeloningen verzorgen en beheren 

Wij zullen geen aanvullende categorieën Persoonlijke Gegevens verzamelen of de door ons verzamelde Persoonlijke Gegevens gebruiken voor wezenlijk verschillende, ongerelateerde of onverenigbare doeleinden zonder u daarvan op de hoogte te stellen. 

Informatie over hoe lang wij elke categorie van verzamelde Persoonlijke Informatie bewaren, vindt u in het gedeelte hierboven over het bewaren van Persoonlijke Informatie. 

Persoonlijke gegevens die wij bekendmaken 

Wij kunnen uw Persoonlijke gegevens voor zakelijke doeleinden aan derden verstrekken. Wanneer wij Persoonlijke Gegevens openbaar maken voor een zakelijk doel, sluiten wij een contract waarin het doel wordt beschreven en waarin van de ontvanger wordt geëist dat deze Persoonlijke Gegevens vertrouwelijk behandelt en niet gebruikt voor enig ander doel dan het uitvoeren van het contract. 

In de afgelopen 12 maanden hebben wij de volgende categorieën Persoonsgegevens openbaar gemaakt voor zakelijke doeleinden: 

Categorie van persoonlijke informatie  Ontvanger Categorieën  Zakelijk doel voor openbaarmaking 
Identifiers  Dienstverleners  Auditing met betrekking tot advertentie-impressies 

De beveiliging en integriteit van Persoonlijke informatie helpen waarborgen 

Debuggen om fouten op te sporen en te herstellen 

Kortstondig tijdelijk gebruik 

Diensten uitvoeren namens het bedrijf 

Het leveren van reclame- en marketingdiensten (anders dan cross-context gedragsadvertenties) 

Intern onderzoek voor technologische ontwikkeling en demonstratie 

Activiteiten om de kwaliteit van onze diensten te controleren of te handhaven, te verbeteren, te upgraden en/of te verbeteren 

Persoonlijke gegevens zoals beschreven in California Civ. Code § 1798.80(e)  Dienstverleners  De beveiliging en integriteit van Persoonlijke informatie helpen waarborgen 

Debuggen om fouten op te sporen en te herstellen 

Kortstondig tijdelijk gebruik 

Diensten uitvoeren namens het bedrijf 

Intern onderzoek voor technologische ontwikkeling en demonstratie 

Activiteiten om de kwaliteit van onze diensten te controleren of te handhaven, te verbeteren, te upgraden en/of te verbeteren 

Kenmerken van beschermde classificaties onder Californische of federale wetgeving  Dienstverleners  De beveiliging en integriteit van Persoonlijke informatie helpen waarborgen 

Debuggen om fouten op te sporen en te herstellen 

Kortstondig tijdelijk gebruik 

Diensten uitvoeren namens het bedrijf 

Intern onderzoek voor technologische ontwikkeling en demonstratie 

Activiteiten om de kwaliteit van onze diensten te controleren of te handhaven, te verbeteren, te upgraden en/of te verbeteren 

Commerciële informatie  Dienstverleners  Auditing met betrekking tot advertentie-impressies 

De beveiliging en integriteit van Persoonlijke informatie helpen waarborgen 

Debuggen om fouten op te sporen en te herstellen 

Kortstondig tijdelijk gebruik 

Diensten uitvoeren namens het bedrijf 

Intern onderzoek voor technologische ontwikkeling en demonstratie 

Activiteiten om de kwaliteit van onze diensten te controleren of te handhaven, te verbeteren, te upgraden en/of te verbeteren 

Biometrische informatie  N/A  N/A 
Informatie over internet- of andere elektronische netwerkactiviteiten  Dienstverleners  De beveiliging en integriteit van Persoonlijke informatie helpen waarborgen 

Debuggen om fouten op te sporen en te herstellen 

Kortstondig tijdelijk gebruik 

Diensten uitvoeren namens het bedrijf 

Intern onderzoek voor technologische ontwikkeling en demonstratie 

Activiteiten om de kwaliteit van onze diensten te controleren of te handhaven, te verbeteren, te upgraden en/of te verbeteren 

Geolocatiegegevens  N/A  N/A 
Sensorische gegevens  N/A  N/A 
Professionele of werkgerelateerde informatie  N/A  N/A 
Niet-openbare onderwijsinformatie (volgens de Family Educational Rights and Privacy Act – 20 U.S.C. § 1232g, 34 CFR Deel 99)  N/A  N/A 
Conclusies uit andere Persoonlijke Gegevens  N/A  N/A 
Gevoelige persoonlijke informatie  Dienstverleners  De beveiliging en integriteit van Persoonlijke informatie helpen waarborgen 

Debuggen om fouten op te sporen en te herstellen 

Diensten uitvoeren namens het bedrijf 

Intern onderzoek voor technologische ontwikkeling en demonstratie 

Activiteiten om de kwaliteit van onze diensten te controleren of te handhaven, te verbeteren, te upgraden en/of te verbeteren 

Persoonlijke gegevens die wij verkopen of delen 

In de afgelopen 12 maanden hebben wij Persoonlijke Gegevens als volgt verkocht/gedeeld: 

Categorie van persoonlijke informatie  Ontvanger Categorieën  Doel voor verkoop/delen 
Identifiers  Aanbieders van reclame, marketing en analyses 

Leveranciers 

Marketing 
Persoonlijke gegevens zoals beschreven in California Civ. Code § 1798.80(e)  N/A  N/A 
Kenmerken van beschermde classificaties onder Californische of federale wetgeving  N/A  N/A 
Commerciële informatie  Aanbieders van reclame, marketing en analyses 

Leveranciers 

 
Biometrische informatie  N/A  N/A 
Informatie over internet- of andere elektronische netwerkactiviteiten  Aanbieders van reclame, marketing en analyses  Marketing en analyse 
Geolocatiegegevens  N/A  N/A 
Sensorische gegevens  N/A  N/A 
Professionele of werkgerelateerde informatie  N/A  N/A 
Niet-openbare onderwijsinformatie (volgens de Family Educational Rights and Privacy Act – 20 U.S.C. § 1232g, 34 CFR Deel 99)  N/A  N/A 
Conclusies uit andere Persoonlijke Gegevens  Aanbieders van reclame, marketing en analyses  Marketing en analyse 
Gevoelige persoonlijke informatie  N/A  N/A 

Uw Californische privacyrechten uitoefenen 

Om de hierboven beschreven rechten uit te oefenen, dient u een verifieerbaar consumentenverzoek bij ons in via 

Stuur een e-mail naar privacyofficer@talentquest.com, of 

Bel ons op 1-888-995-5983 

Bezoek onze pagina voor het aanvragen van privacyrechten 

Alleen u of een persoon die u machtigt om namens u op te treden, kan een verifieerbaar verzoek indienen met betrekking tot uw Persoonlijke Gegevens. U kunt ook een verifieerbaar verzoek doen namens uw minderjarige kind, voor zover wij informatie hebben over minderjarigen. Wij zullen de ontvangst van het verzoek binnen 10 werkdagen bevestigen en ons verificatieproces beschrijven. We zullen binnen 45 kalenderdagen op uw verzoek reageren als we uw identiteit kunnen verifiëren of u laten weten of we meer tijd nodig hebben. Verzoeken om verwijdering vereisen een aparte bevestiging dat u uw gegevens verwijderd wilt hebben. 

U mag slechts twee keer binnen een periode van 12 maanden een verifieerbaar verzoek om toegang of gegevensportabiliteit indienen. Het verifieerbare verzoek van de consument moet: 

  • Geef voldoende informatie zodat wij redelijkerwijs kunnen controleren of u de persoon bent over wie wij Persoonlijke Gegevens hebben verzameld of een bevoegde vertegenwoordiger. 
  • Beschrijf uw verzoek zo gedetailleerd dat wij het goed kunnen begrijpen, evalueren en beantwoorden. 

Wij kunnen niet op uw verzoek ingaan of u Persoonsgegevens verstrekken als wij uw identiteit of bevoegdheid om het verzoek in te dienen niet kunnen controleren en niet kunnen bevestigen dat de Persoonsgegevens op u betrekking hebben. Voor het indienen van een verifieerbaar consumentenverzoek hoeft u geen account bij ons aan te maken. Wij gebruiken Persoonlijke Informatie die wordt verstrekt in een verifieerbaar verzoek van een consument alleen om de identiteit of bevoegdheid van de aanvrager om het verzoek in te dienen te verifiëren. 

Als u een account bij ons hebt, sturen wij onze schriftelijke reactie naar die account. Als u geen account bij ons hebt, sturen wij u ons schriftelijke antwoord per post of elektronisch, naar uw keuze. Alle openbaarmakingen die wij doen, hebben alleen betrekking op de periode van 12 maanden die voorafgaat aan de ontvangst van het verifieerbare verzoek van de consument. Het antwoord dat wij geven, zal ook de redenen uitleggen waarom wij niet aan een verzoek kunnen voldoen, indien van toepassing. Voor verzoeken om gegevensoverdraagbaarheid zullen wij een formaat kiezen om uw Persoonlijke Gegevens te verstrekken dat gemakkelijk te gebruiken is en dat u in staat zou moeten stellen om de informatie zonder problemen van de ene entiteit naar een andere entiteit over te dragen. 

Wij brengen geen kosten in rekening voor het verwerken of beantwoorden van uw verifieerbare consumentenverzoek, tenzij het buitensporig, repetitief of duidelijk ongegrond is. Als wij besluiten dat het verzoek een vergoeding rechtvaardigt, zullen wij u vertellen waarom wij die beslissing hebben genomen en u een kostenraming geven voordat wij uw verzoek afhandelen. 

Delen van gegevens voor direct-marketingdoeleinden 

California Civil Code § 1798.83 staat inwoners van Californië verder toe om bepaalde informatie op te vragen met betrekking tot onze openbaarmaking van Persoonlijke Gegevens aan derden voor hun direct marketing doeleinden. Als u een inwoner van Californië bent, kunt u ons vragen om uw Persoonlijke Gegevens niet te delen met bepaalde van onze gelieerde bedrijven en andere derden voor hun marketingdoeleinden. Laat ons uw voorkeur weten door contact met ons op te nemen via de informatie in het gedeelte Contact hieronder. 

18. Uw rechten op grond van andere Amerikaanse wetten 

Op basis van de toepasselijke wetgeving in de staat waar u woont, kunt u de volgende rechten hebben met betrekking tot uw Persoonlijke Gegevens: 

  • Om te bevestigen of een voor de verwerking verantwoordelijke al dan niet uw persoonsgegevens verwerkt en om toegang te krijgen tot dergelijke persoonsgegevens; 
  • Om onnauwkeurigheden in uw persoonlijke gegevens te corrigeren; 
  • Om uw persoonlijke gegevens te verwijderen; 
  • Om een kopie te verkrijgen van uw persoonlijke gegevens die u eerder aan ons hebt verstrekt in een draagbaar en, indien technisch mogelijk, gemakkelijk bruikbaar formaat, indien de verwerking wordt uitgevoerd door geautomatiseerde middelen; 
  • Om u af te melden voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens ten behoeve van (i) gerichte reclame, (ii) de verkoop van persoonlijke gegevens, of (iii) profilering ter bevordering van beslissingen die wettelijke of vergelijkbare significante gevolgen hebben voor de consument. 
  • U niet te discrimineren omdat u een van deze rechten hebt uitgeoefend, inclusief door:  
    • u Diensten ontzeggen;
    • verschillende prijzen of tarieven in rekening brengen voor onze Diensten, inclusief door het gebruik van kortingen of andere voordelen of het opleggen van boetes;
    • u een ander niveau of andere kwaliteit van Diensten leveren; en/of
    • suggereren dat u een andere prijs of een ander tarief voor Diensten, of een ander niveau of andere kwaliteit van Diensten zult ontvangen. 

Om een van deze rechten uit te oefenen, kunt u een verzoek indienen om de verwerking van uw persoonsgegevens te bevestigen, in te zien, te corrigeren, te verwijderen, een kopie te verkrijgen of u af te melden voor gerichte reclame, verkoop of profilering door gebruik te maken van dit webformulier of door contact met ons op te nemen via de informatie in het gedeelte Contact opnemen hieronder. 

Wij kunnen u vragen om uw identiteit en uw verblijfplaats te bevestigen om de informatie te verkrijgen, en u hebt slechts het recht om dit verzoek maximaal twee keer per jaar in te dienen. Vermeld voor e-mails “Privacyrechten” als onderwerpregel. U moet uw volledige naam en e-mailadres vermelden en bevestigen dat u een inwoner bent. Wij zullen uw verzoek binnen 45 dagen behandelen of u laten weten of wij meer tijd nodig hebben of uw verzoek niet kunnen behandelen. Als u dit verzoek telefonisch indient, kunnen wij u ook vragen om het verzoek schriftelijk in te dienen zodat wij uw identiteit kunnen verifiëren. Als wij uw verzoek om welke reden dan ook niet kunnen inwilligen, zullen wij u binnen de termijn van het verzoek op de hoogte stellen van de reden. 

Recht om af te zien van deelname 

U kunt het recht hebben om de verkoop van uw Persoonlijke Gegevens en gerichte reclame stop te zetten. Om uw recht uit te oefenen, klikt u op de link “Mijn persoonlijke informatie niet verkopen” in de voettekst van de webpagina waar uw informatie wordt verzameld. 

Opt-Out Voorkeur Signalen 

Sommige browsers en browserextensies ondersteunen opt-out voorkeursignalen zoals de Global Privacy Control (“GPC“) die een signaal kan sturen naar de websites die u bezoekt om aan te geven dat u ervoor kiest om af te zien van bepaalde vormen van gegevensverwerking, waaronder gegevensverkoop. GPC is een instelling op webbrowser-niveau, onderhouden door een browser of een browserextensie, die een gebruiker of privacy-gerichte technologie kan instellen. In bepaalde regio’s zullen wij, wanneer wij een dergelijk signaal detecteren, redelijke inspanningen leveren om uw keuzes te respecteren zoals vereist door de toepasselijke wetgeving. 

Beroep op onze beslissingen 

In sommige rechtsgebieden kunt u een beroep op ons doen als wij weigeren actie te ondernemen naar aanleiding van uw uitoefening van bepaalde keuzes zoals hierboven beschreven. Om tegen een dergelijke weigering in beroep te gaan, neemt u contact met ons op via de informatie in het gedeelte Contact met ons opnemen hieronder met als onderwerpregel “Beroep tegen weigering om actie te ondernemen op privacyverzoek” en verstrekt u de relevante informatie in de e-mail. 

Als wij weigeren actie te ondernemen op een verzoek dat u indient, zullen wij u de informatie verstrekken die vereist is door de toepasselijke wetgeving in uw woonplaats. Dit kan een uitleg zijn van de reden waarom wij uw verzoek hebben afgewezen, informatie over hoe u tegen onze beslissing in beroep kunt gaan en/of hoe u een klacht kunt indienen bij de procureur-generaal van uw staat. 

19. EU Betrokkenen 

Dit gedeelte van onze Verklaring is van toepassing als u een betrokkene bent die in de Europese Economische Ruimte (“EER“) woont of zich daar bevindt. Wij hebben deze sectie aangenomen om te voldoen aan de Europese privacywetgeving, waaronder de General Data Protection Regulation (“GDPR“). Alle termen die in de GDPR worden gedefinieerd, hebben dezelfde betekenis als ze in deze Sectie worden gebruikt. 

Afhankelijk van wie u bent in relatie tot ons, worden wij beschouwd als de “gegevensbeheerder” of de “gegevensverwerker” van de Persoonsgegevens die wij onder deze Verklaring verwerken. Wij worden bijvoorbeeld beschouwd als een gegevensbeheerder voor Websitebezoekers en Sollicitanten, en als een gegevensverwerker voor Gebruikers en Werkgevers. 

Wij hopen ervoor te zorgen dat de Persoonlijke Informatie waarover wij beschikken altijd accuraat is en daarom raden wij u aan om uw informatie in uw eigen account bij te werken indien er wijzigingen zijn opgetreden. Wij hebben hieronder de rechten opgesomd die u mogelijk kunt uitoefenen met betrekking tot de verwerking van uw Persoonlijke Gegevens, afhankelijk van de toepasselijke wetgeving. Wij nemen alle redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat de Persoonsgegevens die wij verwerken beperkt blijven tot de Persoonsgegevens die redelijkerwijs vereist zijn in verband met de doeleinden die in dit Privacybeleid worden uiteengezet. 

Als u een inwoner bent van of gevestigd bent binnen de EER, dan hebt u bepaalde rechten op het gebied van gegevensbescherming. Deze rechten omvatten: 

  • Het recht op toegang tot, bijwerking of verwijdering van de informatie die wij over u hebben verzameld. Indien mogelijk kunt u uw Persoonlijke Gegevens inzien, bijwerken of laten verwijderen door contact met ons op te nemen via de informatie in het gedeelte Contact opnemen hieronder. 
  • Het recht op rectificatie. U hebt het recht om uw gegevens te laten rectificeren als die gegevens onnauwkeurig of onvolledig zijn. 
  • Het recht om bezwaar te maken. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw Persoonlijke Gegevens. 
  • Het recht op beperking. U hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw Persoonlijke Gegevens te beperken. 
  • Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U hebt het recht om een kopie te ontvangen van de informatie die wij over u hebben in een gestructureerd, machinaal leesbaar en algemeen gebruikt formaat. 
  • Het recht om toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken wanneer wij op uw toestemming vertrouwden om uw Persoonlijke Gegevens te verwerken. 

Rechtsgrondslag voor het verwerken van persoonlijke informatie 

Wij baseren ons op de volgende rechtsgrondslagen voor het verwerken van uw Persoonsgegevens: 

  • Contract: Om een contract met u af te sluiten of uit te voeren; bijvoorbeeld:
    • Om bestellingen te beheren en uit te voeren, levering te vergemakkelijken en andere Diensten te verlenen; 
    • Om onze rekeningen en records te beheren;
    • Om uw vragen en verzoeken te behandelen; 
    • Wanneer u via onze Websites solliciteert, is het verwerken van uw contactgegevens en gegevens over uw arbeidsverleden en opleiding (zoals nodig is om uw sollicitatie te beoordelen, sollicitatiegesprekken te voeren en zoals anderszins nodig is voor werving) nodig om te reageren op uw verzoek om uw sollicitatie te verwerken. Als u deze gegevens niet verstrekt, kunnen wij de sollicitatie die u via onze Websites verstuurt niet verwerken. 
  • Legitieme belangen: Wanneer wij uw Persoonsgegevens verwerken voor onze legitieme belangen, zorgen wij ervoor dat wij alle mogelijke gevolgen voor u en uw rechten op grond van gegevensbescherming overwegen en tegen elkaar afwegen. Onze legitieme zakelijke belangen gaan niet automatisch boven uw belangenwij zullen uw Persoonsgegevens niet gebruiken voor activiteiten waarbij onze belangen zwaarder wegen dan de gevolgen voor u, tenzij wij uw toestemming hebben of deze activiteiten anderszins wettelijk verplicht of toegestaan zijn. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen verwerking die is gebaseerd op onze legitieme belangen, zoals hieronder verder wordt beschreven. Voorbeelden van legitieme belangen zijn onder andere
    • Om te reageren op uw vragen om klantenservice en verzoeken om informatie; 
    • Om onze Websites en Diensten die wij aanbieden te onderhouden, te verbeteren en te analyseren; 
    • Marketingactiviteiten uitvoeren; 
    • Om inbreuken op de beveiliging of fraude op te sporen, te voorkomen of te onderzoeken; en 
    • Om de functionaliteit van onze Websites te vergemakkelijken;
  • Naleving van de wet: Om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen; bijvoorbeeld 
    • Om gepaste dossiers bij te houden voor interne administratieve doeleinden en zoals vereist door de toepasselijke wetgeving, en
    • Belangrijke informatie verstrekken over productveiligheid en terugroepacties melden 
  • Toestemming: Wij sturen u marketingcommunicatie per e-mail over onze Diensten of andere promoties alleen met uw toestemming of als u er op een andere manier voor kiest om deze te ontvangen Als u ons geen toestemming geeft voor de verwerking van uw Persoonlijke Gegevens voor dit doel, sturen wij u deze informatie niet. U hebt het recht om uw toestemming voor deze communicatie te allen tijde in te trekken, zoals hieronder beschreven. U kunt echter nog steeds transactie– of accountgerelateerde berichten van ons ontvangen. 

Uw rechten uitoefenen onder GDPR 

Indien van toepassing, kunt u al uw rechten onder de GDPR uitoefenen door een verifieerbaar verzoek van een betrokkene bij ons in te dienen met behulp van onderstaande informatie. U kunt een verzoek indienen met betrekking tot uw Persoonlijke Gegevens of namens iemand voor wie u gemachtigd bent. U moet uw volledige naam en e-mailadres vermelden en bevestigen dat u een staatsburger of ingezetene van de EER bent door uw land van staatsburgerschap of ingezetenschap in uw verzoek op te nemen. Wij kunnen u vragen om uw identiteit en/of juridische status voor het verzoek en uw verblijfplaats in de EER te bevestigen om de informatie te verkrijgen. Wij zullen binnen 30 dagen op uw verzoek reageren of u laten weten of wij meer tijd nodig hebben. 

Houd er rekening mee dat wij u vragen om uw identiteit te verifiëren voordat wij op dergelijke verzoeken reageren, en wij kunnen uw verzoek weigeren als wij uw identiteit of bevoegdheid om het verzoek in te dienen niet kunnen verifiëren. 

Als u een probleem wilt aankaarten over ons gebruik van uw gegevens (en zonder afbreuk te doen aan eventuele andere rechten die u hebt), hebt u het recht om dit te doen bij uw lokale toezichthoudende autoriteit; wij hopen echter dat wij u kunnen helpen met eventuele vragen of zorgen die u hebt over ons gebruik van uw Persoonlijke Gegevens door eerst als volgt contact met ons op te nemen: 

EU Vertegenwoordiger 

Wij hebben ePrivacy GmbH aangewezen als onze GDPR-vertegenwoordiger in de Europese Unie en zij kunnen worden gecontacteerd op: 

ePrivacy GmbH
Große Bleichen 21
20354 Hamburg
Duitsland 

https://www.eprivacy.eu 

20. Uw rechten volgens de GDPR in het VK 

Als u in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bent, zijn de volgende bepalingen ook van toepassing: 

Als wij uw persoonsgegevens delen binnen het Bedrijf of met derden die zich buiten het Verenigd Koninkrijk bevinden, nemen wij stappen om ervoor te zorgen dat er passende waarborgen zijn om de voortdurende bescherming van uw persoonsgegevens te garanderen, zoals door het addendum voor internationale gegevensoverdracht bij de Standard Contractual Clauses van de Europese Commissie aan te gaan, dat door de Britse regering is aangenomen krachtens artikel 119A van de Data Protection Act 2018. 

U hebt dezelfde rechten als de hierboven vermelde rechten voor betrokkenen in de EU, behalve dat verwijzingen naar de “GDPR” gelezen moeten worden als verwijzingen naar de “GDPR in het VK” en klachten moeten worden ingediend bij de toezichthoudende instantie in het VK, het Information Commissioner’s Office. 

Als u woonachtig bent in het Verenigd Koninkrijk en vragen hebt over dit gedeelte of een verzoek wilt indienen, neem dan contact met ons op via: 

Vertegenwoordiger voor GDPR Ltd. in het Verenigd Koninkrijk
7 Savoy Court
Londen WC2R 0EX
Verenigd Koninkrijk 

https://www.eprivacy.eu/en/legal

21. Individu met een handicap 

Als u een handicap hebt en toegang tot deze Verklaring in een ander formaat nodig hebt, neem dan contact met ons op via privacyofficer@talentquest.com. 

22. Wijzigingen in deze kennisgeving 

Als wij besluiten om onze Verklaring te wijzigen, zullen wij deze wijzigingen in deze Verklaring en op andere plaatsen die wij geschikt achten, bekendmaken, zodat u op de hoogte bent van welke informatie wij verzamelen, hoe wij deze gebruiken en onder welke omstandigheden wij deze eventueel vrijgeven. 

Wij behouden ons het recht voor om deze Verklaring te allen tijde te wijzigen, dus lees deze regelmatig door. Als wij wezenlijke veranderingen in deze Verklaring aanbrengen, zullen wij u dat hier, per e-mail of door middel van een bericht op onze homepage laten weten.

23. Neem contact met ons op 

Laatst bijgewerkt: 28 maart 2024 

Als u vragen of suggesties hebt met betrekking tot onze Verklaring, kunt u contact met ons opnemen via: 

E-mail: privacyofficer@talentquest.com
Telefoon: 404.266.9368 

Postadres:
TalentQuest
2400 Riverstone Blvd. #4277
Canton, GA 30114 

Back To Top